Dreadlock pruik dames

Dreadlock pruik dames

Voor de dames die een Dreadlock pruik dames zoeken, deze Dreadlock pruik dames met kraaltjes is een Rasta pruik met uitstraling en daarom een uniek model. Het i... Lees meer

623694
€17,25 € 11,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Voor de dames die een Dreadlock pruik dames zoeken, deze Dreadlock pruik dames met kraaltjes is een Rasta pruik met uitstraling en daarom een uniek model. Het is een korte pruik met een echt Rasta look dit komt door de kraaltjes die vast zitten aan het Synthetische haar van de pruik.

Deze Dreadlock pruik zou dus perfect zijn voor Bob Marley thema feest!

Productspecificatie: Dreadlock pruik

  • Kleur: Zwart met gekleurde kraaltjes
  • Maat: One size
  • Materiaal: Synthetisch
  • Thema: Rasta of Bob Marley

Dreadlock pruik kopen

Het is heel gemakkelijk om de Dreadlock pruik online te kopen maar ook kan je deze gerust komen bekijken in onze winkel in Zaandam. Wij hebben een grote winkel en webshop met vele artikelen zodat u een leuk kostuum kunt uitkiezen in uw smaak en compleet kan maken met diverse accessoire waaronder natuurlijk de Dreadlock pruik.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.