Disco blouse zilver

Disco blouse zilver

Snel en Disco blouse zilver kopen! Je zilver kleurige blouse uit de jaren 70 voor een super disco feest staat al in je gedachten alleen de kleur nog bepalen. He... Lees meer

24347560
€17,95 € 14,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Snel en Disco blouse zilver kopen! Je zilver kleurige blouse uit de jaren 70 voor een super disco feest staat al in je gedachten alleen de kleur nog bepalen. Het Disco 70's blouse zilver is direct leverbaar bij PartyCorner.

Disco blouse zilver ook in XL en XXL

Onze Disco blouse zilver zijn in diversen maten leverbaar en is de disco blouse voor heren en dames ook in de grote(XL 54 /56) (XXL 58/60) maten nieuw in de collectie van Disco blouse zilver opgenomen.Het bekende ruche shirt is een zilver kleurige shirt dat vooral vroeger gedragen werd in the 70's. Bekijk onze vele andere disco artikelen en koop dit Disco blouse zilver online of in onze winkel.

Ruffle Disco shirt zilver

Let 's dance. PartyCorner heeft diverse disco shirts in de grote maten nieuw in de collectie opgenomen.Ruffle Disco shirt zilver is een zilveren shirt dat vooral vroeger gedragen werd in the 70's. Bekijk onze vele andere disco artikelen en disco shirts.

Productspecificatie: Disco blouse zilver

  • Kleur: zilver
  • Soort: heren shirt
  • Materiaal 100 % satijn
  • Maat:(M 46/48) (L 50/52) (XL 54 /56) (XXL 58/60)

Zilverkleurige Disco Shirts

Zilverkleurige Disco Shirts van maat M tot XXL en in 12 andere kleuren disco shirts ook wel ruche shirts genoemd zodat er voor iedereen genoeg keus is. Tevens bieden wij diverse accessoires aan zoals de overbekende disco broek zilver met wijde pijpen voor heren en dames om je disco outfit helemaal compleet te maken. Indien je vragen hebt over de Zilverkleurige Disco Shirts of over de disco Shirts van maat M tot XXL in het algemeen dan staan we je graag te woord zowel per mail als aan de telefoon. Tot gauw

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.