Heidi Dirndl Jurk

Heidi Dirndl Jurk

Je gaat helemaal los in deze Oktoberfest jurk. Wil jij er sexy uitzien met carnaval of het Oktoberfest? Bestel dan bij PartyCorner deze sexy Dirndl jurk. Dit Ok... Lees meer

37466462
€ 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Je gaat helemaal los in deze Oktoberfest jurk. Wil jij er sexy uitzien met carnaval of het Oktoberfest? Bestel dan bij PartyCorner deze sexy Dirndl jurk. Dit Oktoberfest jurkje zit heerlijk comfortabel door de goede pasvorm. De mouwtjes en de bovenkant van de jurk zijn gemaakt van witte kant stof en zijn afgezet met elastiek. De aangestikte rode rok is voorzien van een ingezette petticoat. De rode rok is versiert met een bijpassende band. Ik zou zeggen: meteen kopen deze Heidi jurk bij PartyCorner.

Produktinformatie: Heidi Dirndl jurk

  • Materiaal: 100% polyester
  • Maat: 40, 42, 44 en 46
  • Kleur: zie afbeelding
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Goedkope Dirndl jurk in grote maten

Wij, als dames, hebben niet allemaal maatje 34 of 36. Gelukkig hebben wij nieuw in ons assortiment opgenomen goedkope dirndl jurk in grote maten. Bestel bij PartyCorner deze goedkope Dirndl jurk in grote maten of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. Je kunt dan onze sexy collectie in grote maten bewonderen en passen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.