Oktoberfest hoed

Oktoberfest hoed

Bekijk een ruim assortiment tiroler hoeden Bestel direct hoed Tirol online en profiteer van de goedkope aanbieding. De heren Hoed Tirol is een Tiroolse jagersho... Lees meer

620081
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bekijk een ruim assortiment tiroler hoeden Bestel direct hoed Tirol online en profiteer van de goedkope aanbieding. De heren Hoed Tirol is een Tiroolse jagershoed van vilt met veer. Deze groene hoed heeft een rode band en een rood en witte veer. Alleen geschikt voor volwassenen.

Oktoberfest hoed is de jagers hoedje wat jouw Oktoberfest outfit compleet  maakt. Het is  1 van onze groene Oktoberfest hoeden waarvan wij een hele collectie hebben. Bij de lederhosen voor de heren en de dames. De Beierse punthoeden bierhoeden,of de voorgevormde Hoed Tirol met veer.

Productspecificaties Oktoberfest hoed

  •  Kleur: groen gekleurd rode bies
  •  2 vogel veren
  •  Gemaakt van: filt stof
  •  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  •  Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Oktoberfest hoed ook wel jagershoed genoemd

Hoed Tirol is een Tiroolse jagershoed met veer. Deze Oktoberfest hoed is alleen geschikt voor volwassenen. Bavaria Tiroler hoed bestellen is bovendien enorm gemakkelijk: dat doet u bij ons gewoon online bij PartyCorner. of kom deze ophalen in onze winkel in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.