Dameskostuum Gothic Heks

Dameskostuum Gothic Heks

In deze Dameskostuum Gothic Heks word jij de meest chique geraffineerde heks. In deze lange jurk met gouddraad, gedecoreerde band aan de voorkant en een speciaa... Lees meer

621317
€ 24,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

In deze Dameskostuum Gothic Heks word jij de meest chique geraffineerde heks. In deze lange jurk met gouddraad, gedecoreerde band aan de voorkant en een speciaal hesje met wijde mouwen ben jij onherkenbaar.

De bijbehorende mooie heksenhoed is in dezelfde stijl van kleur en materiaal gemaakt en maakt de heksen kleding compleet. De bijbehorende heksen schoenen zijn als losse accessoire te koop. Het Dameskostuum Gothic Heks is beschikbaar in de maten 36/38 of 40/42.

Productspecificaties: Dameskostuum Gothic Heks

  • Inhoud: heksen jurk met heksen hoed
  • Maat: 36-38 en 40-42
  • Kleuren: zwart, groen met gouden details
  • Bijbehorende schoenen niet meegeleverd

 

Accessoires voor Dameskostuum Gothic Heks

Accessoires zoals een heksen pruik, heksen bezem en heksen neus maakt je Dameskostuum Gothic Heks helemaal compleet!

Heks

Een heks is volgens het volk iemand (meestal een vrouw) die in contact treedt met boze machten, waardoor zij (of in enkele gevallen hij) in staat is mensen en dieren te betoveren. Het Dameskostuum Gothic Heks is een perfect kostuum om je innerlijke heks te laten zien op bij voorbeeld Halloween of thema feesten.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.