Dames middeleeuwse outfit

Dames middeleeuwse outfit

Zoek jij een Dames middeleeuwse outfit die door een jonkvrouw werd gedragen en bekend staat als historische kleding, Wij hebben middeleeuwse jurk in de 36/38 en... Lees meer

75847448
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€42,48 € 27,60 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij een Dames middeleeuwse outfit die door een jonkvrouw werd gedragen en bekend staat als historische kleding, Wij hebben middeleeuwse jurk in de 36/38 en 40/42 comfortabele dragende middeleeuws kostuum dat van zachte stof is gemaakt. De dames outfit bestaat uit een groene jurk en stoffen kroon.

Dames middeleeuwse outfit als middeleeuws kostuum

Dit ook wel medival genoemde middeleeuwse jurk bestaat uit bijzondere details van een olijf groene jurk met corset achtige voorzijde. heeft een perfecte draagcomfort door zijn 2 maten voering 

Dames middeleeuwse outfit Productspecificatie 

  • Leverbaar in de maat: 36/38 en 40/42 
  • Bestaat uit: jurk, stoffen kroon
  • Materiaal: !00% polyester

Historische dames middeleeuwse outfit kopen

Historische dames middeleeuwse outfit kopen? Dit kun je online doen, maar PartyCorner geeft je ook de gelegenheid om langs te komen in onze winkel in Zaandam, waar je al ons verkleed kostuums rustig kunt passen. Middeleeuwse jurk is historische kleding die de jonkvrouwen droegen in de riddertijd.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.