Ridderpak voor volwassenen

Ridderpak voor volwassenen

Dit Ridderpak Sir Galahalt is een Middeleeuwse Ridderpak voor volwassenen en bestaat uit: een hoofdstuk, een tuniek, een riem en broek maar is alleen leverbaar ... Lees meer

75856478
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€29,98 € 19,48 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Ridderpak Sir Galahalt is een Middeleeuwse Ridderpak voor volwassenen en bestaat uit: een hoofdstuk, een tuniek, een riem en broek maar is alleen leverbaar in de maat M/L. Dit Ridder pak is perfect om in de huid te kruipen van een echte middeleeuwse ridder, zoals bij een larp festijn, carnaval of op een ander verkleedfeest.

Ridderpak voor volwassenen

productspecificaties:

  • Bestaat uit: hoofdstuk, tuniek, riem en broek
  • Maat: M/L
  • Materiaal: 100% polyester
  • Zwaard los bestelbaar

Goedkope Ridderpak voor volwassenen kopen?

Dit realistische goedkope ridderpak voor volwassenen is een comfortabel zittende ridder pak dat is gemaakt van een sterke kunstvezel. PartyCorner biedt ook een divers assortiment van ridderzwaarden online aan. Bekijk ook ons aanbod van ridders wapens en andere ridder party producten.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.