Dames kostuum bloederige chef kok

Dames kostuum bloederige chef kok

Wat voor gerecht ga jij klaarmaken deze Halloween? Een griezelige pompoentaart? Dames kostuum bloederige chef kok is bereidt om Halloween een nieuwe betekenis t... Lees meer

19407324
€23,95 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wat voor gerecht ga jij klaarmaken deze Halloween? Een griezelige pompoentaart? Dames kostuum bloederige chef kok is bereidt om Halloween een nieuwe betekenis te geven. Jaag je vrienden/familieleden de stuipen op het lijf met dit enge chef kok kostuum.
Dames kostuum bloederige chef kok bestaat uit een schort en een muts bedekt met nepbloed. 
Een topper op een Halloween feestje. Zowel het jurkje als de muts is helemaal bedekt met nep bloedspatten voor een griezelig horror effect.
Combineer het met een vleesmes om het kostuum helemaal compleet te maken.

Productspecificaties: Dames kostuum bloederige chef kok

  • Bestaat uit: Bebloede schort en muts.
  • Maat: M
  • Stof: Polyester
  • Kleur: Wit met rode bloedspatten
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Bloederige kostuums kopen

PartyCorner biedt vele diverse kostuums aan waaronder bloederige, griezelige of zelfs angstaanjagende kostuums. Deze kostuums zorgen ervoor dat jij zal uitblinken tijdens elke thema of halloween feest. 
Bloederige kostuums of griezelige kostuums kopen kan zowel online op de website als in onze winkel te Zaandam. We hopen u gauw te zien! 
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.