Dames Gypsy outfit

Dames Gypsy outfit

Dames Gypsy outfit bestaat uit een lange rok, off  shoulder blouse, riem en  bandana.Kijk vooral eens bij PartyCorner voor een leuke collectie aan the... Lees meer

43246115
€29,95 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Gypsy outfit bestaat uit een lange rok, off  shoulder blouse, riem en  bandana.
Kijk vooral eens bij PartyCorner voor een leuke collectie aan themakleding en accessoires. Deze dames gypsy outfit is helemaal voor jouw gemaakt met haar vrolijke gekleurde strokenjurk met bloemen en een  bijpassende off shoulder blouse, helemaal in de gypsystijl. Denk daarbij aan de bijpassende sjaalriem en bandana en je bent meteen verkocht. Bij PartyCorner ben je op het juiste adres voor allerlei accessoires voor verschillende themafeesten maar ook voor deze dames gypsy outfit  hebben wij leuke bijpassende accessoires.

Produktinformatie: zigeunerjurk

  • Materiaal: 100% polyesther
  • Kleur: zie afbeelding
  • Voorzien van: meerdere stroken en een sjaal als riem en off shoulder blouse
  • Maat: 36/38  40/42 
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar
  • Wasvoorschrift: handwas in lauwwarm water

Gypsyjurk kopen.

De dresscode is bekend, Jij wil een Gypsyjurk kopen. Het thema is zigeuners en nomaden, het rondtrekkende volk zonder vaste woon en verblijfplaats op vrijwillige basis. Vooral gekleed in vrolijke kleuren met veel doeken en sjaals omhuld trok het Roma volk  door veelal bergachtige gebieden. Lange avonden rond het kampvuur met veel drank, muziek en dans De dames dansten in wijde rokken en jurken in gypsy stijl. Bij PartyCorner kun je deze gypsyjurk kopen maar je kunt ook langskomen in onze winkel om onze collectie te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.

Gypsy vrouwen niet dragen van broeken, zodat jurken waren aan de orde van de tijd. Hun jurken waren een mix van kleuren en ze werden vaak ter hoogte van de grond. De jurken werden vaak geplooid of fijn zo gevouwen wanneer ze dansten de jurken zou twirl out. 

De blouses gedragen door Zigeunervrouwen waren vaak hetzelfde als wat de mannen zou dragen, maar meer passend. Een andere stijl vaak gedragen zou worden beschouwd als de moderne versie van een halster of tube top stijl. Sommige vrouwen van de Roma-stammen, met name dansers, droeg een geïmproviseerde brasserie als de top, net als de vrouwen van vandaag lopen rond het strand in een bikini top.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.