Arabische masker met sluier kopen

Arabische masker met sluier kopen

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk dit voorgevormde Venetiaanse lijkende oogmasker met een Arabische l... Lees meer

37781924
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk dit voorgevormde Venetiaanse lijkende oogmasker met een Arabische look. Het is versiert met een kleine rode steen in het midden met goud kleurige glitters rond de ogen. Aan dit Arabische masker met sluier hangt een mysterieuze sfeer van een farao en meer. Bestel bij PartyCorner dit Arabische masker met sluier waarachter de Bedoeïenmeisjes hun gezicht verbergen. Bekijk dit oogmasker online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

Produktinformatie: Arabische masker met sluier.
  • Materiaal: kunststof met goudband en tule
  • Kleur: rood met gouden details
  • Voorzien van: steentjes, voile sluier, goudband en een veertje
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Koop nu je Arabische masker met sluier

Je uitnodiging is binnen voor je 1001 nacht party. De dresscode is Arabisch rood. Koop nu je Arabische masker met sluier online bij PartyCorner. Neem de tijd en bekijk onze uitgebreide collectie aan 1001 nacht kleding en accessoires. Je raakt niet uitgekeken. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. Je kunt daar alles bewonderen en passen.Koop nu je Arabische masker met sluier in onze winkel in Zaandam. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.