Dag van de doden doodskop wit

Dag van de doden doodskop wit

De dag van de doden is een populaire feest dat in Mexico en Amerika wordt gevierd. Een dag na de Halloween op 1 en 2 november. Tijdens de dag van doden is de be... Lees meer

18988006
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,50 € 10,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De dag van de doden is een populaire feest dat in Mexico en Amerika wordt gevierd. Een dag na de Halloween op 1 en 2 november. Tijdens de dag van doden is de bedoeling om je huis kleurrijk te decoreren. met de dag van de doden doodskop wit kan je uw dierbaren mooi verwelkomen.

Productspecificaties: Dag van de doden doodskop wit

  • materiaal: kunststof
  • kleur: wit
  • lengte: 16×14 cm
  • Ook verkrijgbaar in het wit

Decoratie Dag van de doden doodskop wit

Het is zover de dag van de doden komt er weer aan. Vier el Día del los Muertos! Met Dag van de doden versieringen en benodigdheden, de dag van de doden doodskop wit komt tot leven door de felle kleuren. De dag van de doden doodskop wit is een schedel van Latijns-Amerikaanse kunst. De dag van de doden doodskop wit brengt een prettige gevoel in huis.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.