Crêpe papier slinger roze

Crêpe papier slinger roze

Onze crêpepapier slinger roze is een papieren slinger van 6 meter lang. en door zijn 4 laags papier is deze extra sterk en heeft het predicaat als beste geteste... Lees meer

9323615
€2,25 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onze crêpepapier slinger roze is een papieren slinger van 6 meter lang. en door zijn 4 laags papier is deze extra sterk en heeft het predicaat als beste geteste crêpe slingers. Deze crêpepapier slinger roze is uitermate geschikt voor kraamfeesten, babyshowers en natuurlijk ook voor andere themafeestjes. Kijk bij de gerelateerde producten voor nog veel meer prachtige kleuren crêpe slingers, namelijk 12 verschillende kleuren crêpe papier slingers voor jouw onvergetelijke party.

Productspecificatie Crêpe papier slinger roze

  • lengte: 6 meter
  • Breed: 8,5 cm
  • 4 laags crepe papier
  • niet water bestendig
  • Niet brandvertragend

Crepeguirlande Roze

Crepeguirlande roze is een crêpe papier slinger roze die ook gebruikt kan worden bij een verfraaiing van een baby shower. Deze roze slinger, ook wel baby roze genoemd, van crêpe papier is niet brandveilig. hiervoor hebben wij speciale 24 m crepeguirlandes roze geschikt voor het proffessionele gebruik. Deze hebben wel het keurmerk brandvertragend. Voor grotere aantallen crêpe slingers kun je vragen naar de beschikbaarheid.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.