Tassel slinger roze kopen

Tassel slinger roze kopen

De Tassel slinger roze is een leuke slinger gemaakt van zijdevloeipapier. voor binnen gebruik. De leuke slingers zijn al langere tijd een trend op het gebied va... Lees meer

51231596
€7,95 € 4,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Tassel slinger roze is een leuke slinger gemaakt van zijdevloeipapier. voor binnen gebruik. De leuke slingers zijn al langere tijd een trend op het gebied van feestversiering en slingers. Tassels zijn een super leuke afwisseling in de plaats van de vlaggetjes slingers en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Productinformatie: Tassel slinger roze
  • De slinger wordt geleverd met 30 tassels:
  • 7 keer baby roze
  • 7 keer wit
  • 8 keer roze
  • 8 keer fuchsia
  • 5 meter aan touw

Tassel slinger roze de nieuwe manier van versiering

Tassel slinger rozekun je gewoon ophangen zoals je doet met alle slingers, maar je kunt er ook creatieve mee aan de gang. Je kunt de tassel slingers gebruiken als prachtige tafel versiering door tassels dicht op elkaar te schuiven en de slinger om de randen van de tafel te spannen. Een normale slinger hang je vaak tegen de muur maar met deze slingers is het leuk om ze op de leukste plek hangt dat je maar kunt vinden zodat ze leuk opvallen. bijvoorbeeld bij binnenkomst dat mensen er onder door lopen

Tassel slinger roze combineren

Zelf met de een Tassel slinger roze combineren is natuurlijk ook een optie. Je kunt van alles tussen de Tassel slinger roze in hangen om jouw feest nog leuker te maken bijvoorbeeld losse sliertjes om door heen te lopen of leeftijds nummers voor een verjaardag.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.