Crêpe papier slinger geel

Crêpe papier slinger geel

De Crêpe papier slinger geel verblind iedereen die deze knallende gele kleur crêpe papier slinger ziet. Crêpe papier slinger geel is een van papier gemaakte sli... Lees meer

623434
€2,25 € 1,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Crêpe papier slinger geel verblind iedereen die deze knallende gele kleur crêpe papier slinger ziet. Crêpe papier slinger geel is een van papier gemaakte slinger van maar liefst zes meter lang. Behalve deze gele kleur van de crêpe papier slinger geel, hebben wij nog 12 anderen schitterende kleuren.

Productspecificatie:

  • Lengte: 6 meter
  • Breedte: 8,5 cm
  • 4 laags crêpe papier
  • Niet water bestendig

Bekijk PartyCorner haar gehele versieringen collectie en je zult versteld staan. Wij zijn van alle bekende thema's voorzien en hebben alles in huis. Behalve producten online bij ons te bestellen, kun je ook langs komen in onze winkel in Zaandam waar het een en al een groot feest is.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »