Ballon snelsluiters geel met lint

Ballon snelsluiters geel met lint

Met deze ballon snelsluiters geel met lint is het sluiten van heliumballonnen een fluitje van een cent. De verpakking bestaat uit 100 gele snel sluiters inclusi... Lees meer

94431958
€ 3,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze ballon snelsluiters geel met lint is het sluiten van heliumballonnen een fluitje van een cent. De verpakking bestaat uit 100 gele snel sluiters inclusief geel lintje van 1,20 cm en een handleiding.

Met deze ballon sluiter geel sluit u met één simpele beweging 1 seconden de helium ballon af, een snellere manier om een gele ballon te sluiten is er niet!

Het lint van deze gele snelsluiters zijn ongeveer 1,2m lang.

Ballon snelsluiters geel met lint

Productinformatie: 

  • Inhoud: 100 ballon snel sluiters met lint
  • Lengte lint: 120 cm
  • Kleur: geel
  • lint: polyband 5 mm
  • snelsluiters: plastic

De enkele kleuren Ballon snelsluiters zijn: Baby blau Baby roze, paars, Groen Blauw, zilver,wit  

Voor elke ballonnen kleur heeft partycorner wel een ballon afsluiter. De Snelsluiters bevestigt u eenvoudig aan een ballon, en de ballon wordt hier ook direct mee afgesloten. 

Ballonnen knopen is dus niet meer nodig! en bovendien kunt u de ballonnen laten leeglopen zonder ze kapot te maken en eventueel opnieuw te vullen zijn met helium of lucht.

Ballon snelsluiters geel met lint zijn bestelbaar in de aantallen van 

  1. Snelsluiters -     50 stuks
  2. Snelsluiters -   100  stuks
  3. Snelsluiters - 1000 stuks

Het ecologisch gebruik van Ballonnen snelsluiters.

Deze ballonnen snelsluiters zijn van kunststof gemaakt, en zijn niet bedoeld voor het oplaten van ballonnen omdat het lintje moeilijk afbreekbaar is wanneer deze in het milieu terecht komt.

Voor ballonoplating adviseren wij eco-snelsluiters of eco balloon-ribbon.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »