Blanco folie ballon rond geel

Blanco folie ballon rond geel

Waar kan ik een Blanco folie ballon laten bedrukken? Ook dat kun je bij PartyCorner laten doen. Bekijk de gerelateerde producten en kies je gewenste tekst. Wij ... Lees meer

17991746
€3,95 € 2,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Waar kan ik een Blanco folie ballon laten bedrukken? Ook dat kun je bij PartyCorner laten doen. Bekijk de gerelateerde producten en kies je gewenste tekst. Wij zullen ervoor dat dat je ballon bedrukt en geleverd word met jouw persoonlijke tekst. Dit is een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Folieballonnen hebben een langere levensduur dan latex ballonnen. Het verschil van een folie ballon tot een latex ballon is dat de Blanco folie ballon rond geel een aantal dagen blijft zweven. Bij PartyCorner is het ook mogelijk om alle vorm folie ballon per stuk te laten bedrukken. Bekijk onze aanbieding verder op onze site.

Waar kan ik een Folie ballon laten vullen met helium

Anagram Blanco folieballon rond groen van 45 cm wordt leeg geleverd. Deze folie ballon kan je ook bij PartyCorner met helium gas laten vullen, of koop onze wegwerp helium tank zodat je deze Blanco folieballon rond groen op elk gewenst moment kunt vullen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.