Bril lieveheersbeestje kopen

Bril lieveheersbeestje kopen

Op zoek naar een speciale feestbril? Dan is deze Bril lieveheersbeestje geschikt voor jou als jij als een echt lieveheersbeestje naar een feest gaat met voelspr... Lees meer

20991678
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,65 € 3,04 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar een speciale feestbril? Dan is deze Bril lieveheersbeestje geschikt voor jou als jij als een echt lieveheersbeestje naar een feest gaat met voelsprieten op de bril. Lieveheersbeestjes staan er bekend om dat zij geluk brengen en ook is het lieveheersbeestje het symbool tegen zinloos geweld, daarom deze Bril lieveheersbeestje voor een lieve uitstraling.

Met deze Bril lieveheersbeestje maak jij tegelijkertijd ook een statement tegen zinloos geweld, dus je kunt de feestbril vaker gebruiken voor verschillende gelegenheden en feesten zoals bijvoorbeeld carnaval.

Productspecifictie: Bril lieveheersbeestje

  •     Materiaal: kunststof
  •     Kleur: zwart, rood met zwarte stippen
  •     Details: voelsprieten
  •     Thema: dieren, carnaval

Bril lieveheersbeestje online kopen bij PartyCorner.

Leuke Bril lieveheersbeestje, een feestbril met schattige uitstraling omdat het aan een lieveheersbeestje doet denken. Wil jij ook een accessoire voor jouw outfit als lieveheersbeestje? Dan kun jij deze Bril lieveheersbeestje kopen bij PartyCorner online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.