Brandvertragende Crêpe papieren slinger goud

Brandvertragende Crêpe papieren slinger goud

Allereerst een tip: bewaar de verpakking van de brandvertragende crêpe slinger goud goed, zodat deze bij controle aan de brandweer kan worden overhandigd. Ons b... Lees meer

9301491
€9,95 € 6,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Allereerst een tip: bewaar de verpakking van de brandvertragende crêpe slinger goud goed, zodat deze bij controle aan de brandweer kan worden overhandigd.

Ons brandvertragende crêpe slinger goud is als beste getest, zie test rapport. De brandvertragende crêpe slinger van 24 meter lang en 8,5 cm breed is ideaal voor grote doeleinden. Deze crêpe slinger goud is bovendien in nog 15 andere kleuren bestelbaar.

Brandvertragende crêpe slinger goud van 24 meter is een prachtige lange slinger. Deze goude slinger van crêpe papier is geschikt voor het professionele gebruik. Voor grotere aantallen brandvertragende crêpe slingers kun je vragen naar de beschikbaarheid.

Productspecificatie:

  •     Lengte: 24 meter
  •     4 laags crepe papier
  •     Niet water bestendig
  •     Brandvertragende slinger

Crepeguirlande goud

Crepeguirlande goud is een crêpe papier slinger goud die ook gebruikt kan worden bij een verfraaiing van een 100 jarige verjaardag. Of als 50 jaar huwelijkfeest slinger. Deze goud kleurige slinger, ook wel gouden slinger genoemd, van crêpe papier is brandveilig. hiervoor hebben wij speciale 24 m crêpe guirlandes goud geschikt gemaakt voor het professionele gebruik. Deze hebben wel het keurmerk brandvertragend. Voor grotere aantallen crêpe slingers kun je vragen naar de beschikbaarheid.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.