Metallic Goudkleurige vlaggenlijn

Metallic Goudkleurige vlaggenlijn

Deze Goudkleurige vlaggenlijn in de effen kleur goud aan beide zijde van 10 meter lang. Bekijk al onze gouden feestartikelen of je kan er ook voor kiezen om mee... Lees meer

73287608
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,88 € 2,51 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Goudkleurige vlaggenlijn in de effen kleur goud aan beide zijde van 10 meter lang. Bekijk al onze gouden feestartikelen of je kan er ook voor kiezen om meerdere kleuren te gebruiken. De Grote goudkleurige vlaggenlijn is waterbestendig. De vlaggenlijn heeft 20 punt vlaggen van 30 x 20 cm, deze zijn goed te combineren met onze andere goud kleurige feestartikelen zoals een goud kleurige deurgordijn, gouden ballonnen of serpentine rollen.

Goudkleurige vlaggenlijn

Productspecificaties

  • Kleur:Goud kleurig 
  • Materiaal:pvc
  • Maat:10 meter
  • Maat puntvlaggen:30 x 20cm
  • Waterbestendig
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

 Metallic Goudkleurige vlaggenlijn (10 m)

Je kunt deze vlaggenlijn combineren met andere kleuren of juist in een kleur houden met onze andere gouden feestartikelen. Deze mooie puntvlaggen zijn reflecterend zodat jezelf ook nog is leuk kunt bekijken in de Grote goudkleurige vlaggenlijn. De metallic Goudkleurige vlaggenlijn (10m) van PartyCorner is geschikt voor elk soort feest zoals een jubileum, verjaardagsfeest of een Goud kleurige thema party. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.