Bol lampion turquoise bleu

Bol lampion turquoise bleu

Bol lampion turquoise rond is gemaakt van papier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of feest locatie aan te kleden. Wil jij... Lees meer

74617487
€ 1,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bol lampion turquoise rond is gemaakt van papier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of feest locatie aan te kleden. Wil jij de ronde turquoise blauwe lampion kopen! deze is niet het enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Bol lampion turquoise bleu Productspecificatie

  • Lampion maat: (ø 23 cm)
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni turquoise blauwe
  • Bestelbaar: in 11 kleuren

Papieren Bol lampion turquoise bleu

In onze site heeft een grote assortiment lampionnen en met een snelle levering sturen wij Bol lampion turquoise bleu rond naar u toe. Accessoires of aanverwante producten voor lampion zoals het lampionnen stokje kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.