Luxe bol lampion turquoise blauw 25 cm

Luxe bol lampion turquoise blauw 25 cm

Papieren lampion turquoise met draad frame is gemaakt van rijstpapier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of feest locatie a... Lees meer

74618198
€2,95 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Papieren lampion turquoise met draad frame is gemaakt van rijstpapier is geschikt voor zowel buiten als gebruik binnen, leuk om een partytent of feest locatie aan te kleden. Wil jij de ronde turquoise blauwe lampion kopen die alleen nog maar hoeft op te hangen. Deze Papieren lampion turquoise met draad frame is niet het enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Papieren lampion turquoise met draad frame Productspecificatie

  • Lampion maat: (ø 25 cm)
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni turquoise blauwe
  • Bestelbaar: in 6 kleuren

Kant en klare Papieren lampion turquoise met draad frame

In onze site heeft een grote assortiment lampionnen en met een snelle levering sturen wij Kant en klare Papieren lampion turquoise met draad frame rond naar u opgegeven adres. Accessoires of aanverwante producten voor lampion zoals het lampionnen stokje kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.