Pruik Bobline Zwart

Pruik Bobline Zwart

Altijd al een Boblijn willen hebben maar het nooit laten durven knippen? Probeer het dan eerst uit met Deze Pruik Bobline Zwart. De pruik is elastisch en past o... Lees meer

6031876
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,80 € 6,38 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Altijd al een Boblijn willen hebben maar het nooit laten durven knippen? Probeer het dan eerst uit met Deze Pruik Bobline Zwart. De pruik is elastisch en past om ieder hoofd. De Pruik Bobline Zwart is een pruik tot op de schouders met een mooie rechte pony.

Deze Pruik is ook verkrijgbaar in nog andere kleuren. Het materiaal waar uit deze zwarte pruik bestaat is synthetisch. De Pruik Bobline Zwart is geschikt om een keer één ander kapsel uit te proberen maar ook voor thema feesten met deze pruik maakt u uw outfit compleet.

 Productspecificatie: Pruik Bobline Zwart

  • Kleur: zwart
  • Soort: pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: bobline
  • Thema: disco, films en sterren
  • Gewicht: 50 gram

 Bobline pruiken zoals de Pruik Bobline Zwart

Een bob (ook wel bobline of boblijn genoemd) is een kapsel dat in de jaren twintig van de 20e eeuw populair werd als een vrouwenhaardracht de Pruik Bobline Zwart is een goed voorbeeld hiervan, en sinds de jaren zeventig ook bekendstaat als mannenkapsel. Bij dit kapsel is al het haar op een lengte geknipt, meestal op de kaaklijn. Vaak wordt het gecompleteerd door een recht geknipte pony.
Bestel deze Pruik Bobline Zwart online of kom deze passen in de winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »