Boa regenboog

Boa regenboog

Veren boa regenboog is ontstaan in Californië, maar wordt nu wereldwijd gebruikt. Er gaan tegenwoordig stemmen op, om het woordje 'gay', uit het al over bekende... Lees meer

1140040
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Veren boa regenboog is ontstaan in Californië, maar wordt nu wereldwijd gebruikt. Er gaan tegenwoordig stemmen op, om het woordje 'gay', uit het al over bekende gay parade, te schrapen. Veren boa regenboog is ontworpen door de kunstenaar Gilbert Baker in 1978 en is de meest voorkomende variant bestaande uit zes strepen.

Hiermee is  deze regenboog kleuren veren boa regenboog dan ook met de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en violet ontworpen. De vlag wordt vaak horizontaal gevlogen met de rode streep op de top, zoals het in een natuurlijke regenboog zou zijn.

Productspecificatie veren Boa regenboog

  • Kleur:zie foto
  • Gewicht: 50 gr.
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat:180cm
  • Materiaal: vogel veren
  • Brandvertragend: Ja

Veren boa regenboog

Deze veren boa regenboog hebben wij speciaal geselecteerd voor de pride. Deze veren regenboog is natuurlijk gemaakt van hoog kwaliteit materiaal tegenover een zeer voordelige prijs! Niet te vergeten zijn deze boa's te verkrijgen in velen kleuren. De veren regenboog bestaat uit het volgende kleuren:rood, oranje, geel, groen, blauw en violet

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.