Regenboog legging

Regenboog legging

Een regenboog legging die direct opvalt! De heldere en diepe kleuren zijn mooi verdeeld voor een euro pride effect. De Rainbow legging onderscheid zich door de ... Lees meer

31969883
€22,50 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een regenboog legging die direct opvalt! De heldere en diepe kleuren zijn mooi verdeeld voor een euro pride effect. De Rainbow legging onderscheid zich door de felle en drukke print, van rood , oranje , geel , groen , blauw , indigo en violet  van het euro pride effect. En net als alle andere regenboog leggings heeft deze ook een goede pasvorm!

Waar kan ik een regenboog legging kopen?


Bij PartyCorner vindt je leggings met felle kleuren, in de regenboog kleuren met een wilde prints all-over of futuristische metallic effecten.Deze regenbooglegging is het modieuze uithangbord voor de european gay pride.Het rekbare materiaal zorgt voor eenmaximaal draagcomfort.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.