Boa Lila

Boa Lila

Opzoek naar een mooie boa? Boa Lila is dan perfect voor jou! Deze prachtige boa is gemaakt van echte veren, wat belangrijk is om te weten is dat er geen dier hi... Lees meer

2753941
€7,25 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Opzoek naar een mooie boa? Boa Lila is dan perfect voor jou! Deze prachtige boa is gemaakt van echte veren, wat belangrijk is om te weten is dat er geen dier hiervoor heeft pijn geleden.Boa Lila heeft en gewicht van 50 gram en een lengte van 180 centimeter. 

Productspecificatie: Veren Boa Lila

  • Kleur: Lila
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat: 180 cm
  • Materiaal: Vogel veren
  • Bijpassende accessoires zijn los bestelbaar

Boa Lila kopen

Deze Boa Lila kun je gebruiken om jou leuke feest outfit eens flink op te vrolijken! Met een snelle levering sturen wij deze Boa  naar je toe, Partycorner.nl heeft een groot assortiment boa's artikelen waaronder dus ook deze Boa Lila.
Accessoires of aanverwante producten voor de Boa Lila kun je ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kun je online bestellen en offline ophalen.
Boa Lila heeft een lengte van 1.80 m, met deze mooie Boa kun je de hele avond plezier hebben en je kunt deze Boa zelfs hergebruiken voor een ander fantastisch feest!


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.