Goedkope Oogmasker Venice diamanti

Goedkope Oogmasker Venice diamanti

Fantastiche Oogmasker Venice is alleen in deze kleur lila online en offline bestelbaar bij PartyCorner. Dit dames  masker met een metallic look is een MUST have... Lees meer

51677393
Neem contact op voor de levertijd
€3,88 € 2,51 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Fantastiche Oogmasker Venice is alleen in deze kleur lila online en offline bestelbaar bij PartyCorner. Dit dames  masker met een metallic look is een MUST have tijdens een thema feest en is geweldig te combineren met andere verkleed artikelen van PartyCorner. Ons Goedkope Oogmasker Venice diamanti is ook geschikt voor de jonge dames bij een prinsessen jurk.

Tip: Geef dit goedkope oogmasker Venice diamanti eens weg bij een prinsessen feest zo weet niemand wie wie is bij binnen komst.

Oogmasker Venice diamanti is perfect voor de dames die een elegant oogmasker willen kopen voor een mysterieus gemaskerde bal of thema feest. Avontuurlijke ladies zorgen er voor  dat haar sexy outfit compleet is maar wel incognito verschijnen met dit metaal lijkende Venetiaans masker.

Productspecificatie: goedkope Oogmasker Venice diamanti Venice

  • Kleuren: metallic look lila
  • Bestelbaar in: maat one size fits all
  • Materiaal: hard kunststof
  • Leeftijd advies:vanaf 10 jaar
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Goedkope Oogmasker Venice diamanti ophalen uit onze winkel.

Goedkope oogmasker Venice diamanti ophalen uit onze winkel aan de Westzijde in Zaandam is een heel goed idee. Hier betaal je altijd de laagste prijs voor dit Oogmasker Venice diamanti. Bijkomend belangrijk voordeel is dat je kunt kiezen uit 150 verschillende maskers.Dit goedkope Venetiaans oogmasker Venice diamanti is gemaakt van voorgevormd hard kunststof met aan beide zijde een band zodat deze voor iedereen in de juiste maat vast te knopen is. Ook rond de ogen van dit gezicht masker zijn pailletten aangebracht die de contouren van je ogen benadrukken. De spannende glimmende nep stenen maken dit goedkoop Oogmasker Venice diamanti compleet.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.