Boa Glossy zwart met goud

Boa Glossy zwart met goud

Opzoek naar een mooie boa? Boa Glossy zwart/goud is dan perfect voor jou! Deze prachtige boa is gemaakt van echte veren, wat belangrijk is om te weten is dat er... Lees meer

1140043
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Opzoek naar een mooie boa? Boa Glossy zwart/goud is dan perfect voor jou! Deze prachtige boa is gemaakt van echte veren, wat belangrijk is om te weten is dat er geen dier hiervoor heeft pijn geleden. Boa Glossy zwart/goud heeft en gewicht van 50 gram en een lengte van 180 centimeter. Met een mooie kleur combinatie van zwart en goud geeft deze Boa Glossy zwart/goud je een elegant uiterlijk wat leuk is voor bijvoorbeeld een gala enz. 

Productspecificatie Boa Glossy zwart met goud

  • Kleur: zwart /goud 
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Gewicht 50 gram
  • Maat:180 cm
  • Materiaal: vogel veren 

Boa Glossy zwart/goud

Deze boa glossy zwart met goud hebben wij speciaal geselecteerd voor het feest dat jij gaat geven! Deze boa is natuurlijk gemaakt van hoog kwaliteit materiaal tegenover een zeer voordelige prijs! Niet te vergeten zijn deze boa's te verkrijgen in velen kleuren! Kom gezellig langs in onze winkel om deze te bekijken.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.