Boa Glossy zwart met goud

Boa Glossy zwart met goud

Een hele mooie glossy boa! perfect om te dragen tijdens ieder concert, feest of andere bezigheden! Voornamelijk tijdens Toppers 2016! Royal Night of Disco. Prod... Lees meer

1140043
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een hele mooie glossy boa! perfect om te dragen tijdens ieder concert, feest of andere bezigheden! Voornamelijk tijdens Toppers 2016! Royal Night of Disco.

Productspecificaties: Boa Glossy zwart/goud 

  • kleur: Zwart met goud
  • lengte: 1,80m
  • Gewicht: 50 gram

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Boa Glossy zwart/goud

Deze boa glossy zwart met goud hebben wij speciaal geselecteerd voor het feest dat jij gaat geven! Deze boa is natuurlijk gemaakt van hoog kwaliteit materiaal tegenover een zeer voordelige prijs! Niet te vergeten zijn deze boa's te verkrijgen in velen kleuren!De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.