Bloederige chirurg kostuum

Bloederige chirurg kostuum

Je hebt net een succesvolle operatie achter de rug en zit daardoor onder het bloed. Door je bebloede kostuum jaag je familieleden/vrienden/collegas de stuipen o... Lees meer

19405794
€23,95 € 19,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Je hebt net een succesvolle operatie achter de rug en zit daardoor onder het bloed. Door je bebloede kostuum jaag je familieleden/vrienden/collegas de stuipen op het lijf tijdens Halloween. 
Halloween is in aantocht en dat betekent dat Bloederige chirurg kostuum actief is! Kruip in het lijf van deze chirurg en help patiënten tijdens Halloween om een verandering aan hun lichaam te brengen.
Ben je de lieve chirurg? Of de slechte die mensen angst geeft met zijn verdovende prikken.

Productspecificaties: Bloederige chirurg kostuum

  • Bestaat uit: Bebloede schort en muts.
  • Maat: M
  • Stof: Polyester
  • Kleur: Wit met rode bloedspatten
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Thema kostuums bestellen

Bloederige chirurg zorgt ervoor dat je sprekend lijkt op een chirurg die net een intensieve operatie achter de rug heeft. PartyCorner heeft meerdere kostuums die aansluiten op een beroep of thema.
Thema kostuums bestellen kan bij PartyCorner zowel online met een snelle levering of de mogelijkheid om zelf af te halen bij onze winkel te Zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.