Verkleedset Bij

Verkleedset Bij

Verkleed jezelf als Maya de bij met deze leuke Verkleedset Bij, draag het pak naar een thema feest, school feest, carnaval of gewoon voor het plezier. Het Verkl... Lees meer

64708730
€14,95 € 9,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleed jezelf als Maya de bij met deze leuke Verkleedset Bij, draag het pak naar een thema feest, school feest, carnaval of gewoon voor het plezier. Het Verkleedset Bij is in one size beschikbaar, de vleugels zijn makkelijk aan te trekken door twee bandjes die aan de vleugels bevestigd is. En het rokje is voorzien van een rekbare elastieken band, het rokje is gemaakt van polyester. Combineer de Verkleed Set Bij met leuke accessoires voor een complete look.

Productspecificaties: Verkleedset Bij

  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: Geel met zwart
  • Maat One size
  • Bevat: Tutu (rokje) en vleugels
  • Exclusief: Kousen, shirt en schoenen
  • Niet geschikt voor: kinderen onder de 3 jaar

Verkleedset Bij met vleugels kopen

Bij Partycorner vind je leuke verkleed kleding, zo kan je dit Verkleedset Bij online maar wat je ook in een grote maat kan bestellen is maar ook vele andere leuke pakken en accessoires in hetzelfde thema, Bestel dit leuke Verkleedset Bij online bij Partycorner. Wilt u liever het pakje bekijken of passen? Kom dan gezellig eens langs in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.