Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten

Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten

Draag deze prachtige mooie Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten en verander jezelf in een kerst prinses, je kan deze jurk dragen naar bijvoorbeeld een school ... Lees meer

61711856
€44,50 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag deze prachtige mooie Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten en verander jezelf in een kerst prinses, je kan deze jurk dragen naar bijvoorbeeld een school feest, thema feest, carnaval of andere gelegenheid waarbij je op je mooist gekleed wilt zijn.De Nederlandse maat voering is in de maat M 122 t/m 128 en in de maat L 134 t/m 140.

Kerstgroene Prinsessenjurk 128 of 6-8 jaar

De Kerstgroene Prinsessenjurk heeft 3 groene imitatie juwelen en een bloemen patroon, de jurk is beschikbaar in de maten M (6-8 jaar) en L (8-10 jaar). Combineer deze Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten ook met andere leuke kleding en accessoires voor een complete look.

Productspecificatie:  Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten

  • Kleur: Groen (zie afbeelding)
  • Maten: M (6-8 jaar) en L (8-10 jaar)
  • Materiaal: 100% polyester
  • Exclusief: Schoenen

Leuke Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals het Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten​, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel dit leuke Kerstgroene Prinsessenjurk kindermaten​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de WestzijdeDe voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.