Beker Piraat á 6 stuks (25cl.)

Beker Piraat á 6 stuks (25cl.)

1x Beker Piraat á 6 stuks (25cl.) Deze Wegwerp bekers zijn online te bestellen via onze website Partycorner.nl . Beker Piraat is handig te gebruiken omdat u dez... Lees meer

2010511
€1,95 € 1,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1x Beker Piraat á 6 stuks (25cl.)

Deze Wegwerp bekers zijn online te bestellen via onze website Partycorner.nl . Beker Piraat is handig te gebruiken omdat u deze servies makkelijk kunt weggooien.

Beker Piraat is zeer geschikt voor een Piraten feestje of u kunt het ook gebruiken voor een Verjaardag feest, erg leuk om Beker Piraat te gebruiken voor uw drankjes en cocktails vóór of tijdens een BBQ!
Heb je Piraten feestartikelen en piratenfeestkleding nodig voor een Piraten themafeest? Wij hebben alles om het tot een geslaagd piratenfeest te maken. Vier een echt piratenfeestje met slingers, ballonnen en een piratenpak, ook de Beker Piraat.

Bij een online bestelling kunt u met zekerheid binnen 7 dagen van uw pakket genieten. Is dit pakket niet naar wens? Geen probleem! Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze dan binnen 7 dagen te retouneren. Uitzonderingen kunnen altijd worden gemaakt in overleg.

Accessoires of aanverwante producten voor Beker Piraat kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Beker Piraat besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.