Banner Oranje straatbanner

Banner Oranje straatbanner

Als de straten weer oranje kleuren dan mag een spandoek natuurlijk niet ontbreken. De Oranje Straatbanner zegt het zelf al: Wij houden van Oranje! Onder de cate... Lees meer

1429497
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€9,27 € 6,01 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als de straten weer oranje kleuren dan mag een spandoek natuurlijk niet ontbreken. De Oranje Straatbanner zegt het zelf al: Wij houden van Oranje! Onder de categorie Oranje boven vindt je ook de wereldkampioenschap voetbal artikelen  een uitgebreid assortiment van Oranje feestartikelen en oranje straatbanner. Voormaat 74 x 220 cm.

Vier je binnenkort een oranje feestje in de straat of bij jouw huis en wil je alle aandacht hebben? Dan is dit het manier!

Zoek jij een Oranje spandoek of een Oranje banner.


Mooie Oranje banner om de straat EK en WK-klaar te maken! Maak duidelijk dat jij een echte voetval fan bent door deze oranje banner op te hangen.

De oranje straatbanner en nog veel meer oranje feestartikelen bestel je gemakkelijk bij Partycorner.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.