Banner Day of the dead

Banner Day of the dead

Banner kondigen altijd groots aan wat er gebeuren gaat. Banner Day of the dead is een super grote banner die maar liefst de afmeting 74 x 220 centimeter heeft. ... Lees meer

NULL
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Banner kondigen altijd groots aan wat er gebeuren gaat. Banner Day of the dead is een super grote banner die maar liefst de afmeting 74 x 220 centimeter heeft.

Griezelfeest banner Day of the dead is een gekleurde griezel banner met daarop verschillende afbeeldingen van halloween dag van de doden opstaan, zoals een kleurige doodskoppen en natuurlijk een enge botten.

Banner Day of the dead

Productspecificatie:

  • Materiaal: polyester
  • Afmeting: 74 x 220 cm
  • Bewerkt met verschillende kleuren en skeletten

Day of the dead kleding en accessoires

Griezelfeest banner is een van polyester gemaakte banner die je ook kunt gebruiken voor verschillende kinder griezel feesten.en is een onderdeel van onze collectie Day of the dead kleding en accessoires

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »