Day of the dead kostuum dames

Day of the dead kostuum dames

Day of the dead kostuum dames is een mooie lange jurk in het zwart met blote schouders. De jurk heeft verschillende applicaties met boten omhuld met bloem takke... Lees meer

67776905
€37,50 € 32,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Day of the dead kostuum dames is een mooie lange jurk in het zwart met blote schouders. De jurk heeft verschillende applicaties met boten omhuld met bloem takken en rozen. Deze Day of the dead kostuum dames vormt goed om je lichaam heen en dat geeft je een sexy uiterlijk maar tegelijkertijd ook elegant.

Day of the dead kostuum dames is gemaakt van 100% polyester en is bestelbaar in de maten 36/38, 40/42 en 44/46.

Productspecificatie Day of the dead kostuum dames

  • Soort: Jurk met blote schouders
  • Kleur:zwart
  • Bestelbaar in: 36/38, 40/42, 44/46
  • Lengte: valt tot de enkels
  • Materiaal: 100% polyester
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Day of the dead kostuum dames tijdens Dia de los muertos

Draag dit prachtige kostuum tijdens de dag van de doden ook wel bekent als Dia de los muertos, het is een Mexicaanse feestdag waarbij de overledenen worden herdacht. Deze feestdagen vallen plaats op 1 en 2 november, zij geloven dat op 1 november de geesten van alle overleden kinderen terug komen en op 2 november die van alle volwassenen. Ook kan je de Day of the dead kostuum dames tijdens andere thema feesten dragen zoals bijvoorbeeld Halloween.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.