Ballonnen snelsluiters kopen

Ballonnen snelsluiters kopen

Met deze Ballonnen snelsluiters is het sluiten van heliumballonnen een fluitje van een cent. Deze verpakking bestaat uit 100 snelsluiters met lintje en een hand... Lees meer

3282830
€11,50 € 5,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze Ballonnen snelsluiters is het sluiten van heliumballonnen een fluitje van een cent. Deze verpakking bestaat uit 100 snelsluiters met lintje en een handleiding. Met deze ballon snelsluiters sluit u met één simpele beweging binnen 1 seconden de ballon, een snellere manier om een ballon te sluiten is er niet! Het lint van deze snelsluiters is ongeveer 1,2m.

Ballonnen snelsluiters bij PartyCorner.

Snelsluitlintjes bevestigt u eenvoudig aan een ballon, en de ballon wordt hier ook direct mee afgesloten. Knopen is dus niet nodig! en dit betekent ook dat u de ballonnen kunt bijvullen als deze tijdens langer gebruik iets minder vol raken. Ook kunt u de ballonnen laten leeglopen zonder ze kapot te maken omdat er nooit een knoop ingaat en eventueel opnieuw te vullen zijn. De ballonnen snelsluiters zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij PartyCorner.

Product: Ballonnen snelsluiters.
Verkrijgbaar in:
Snelsluiters - 100 stuks
Snelsluiters - 1000 stuks
Snelsluiters - 5000 stuks
Snelsluiters - 10 000 stuks

Gemakkelijk en eenvoudig werken met Ballonnen snelsluiters.

Heeft u ook altijd moeite met het dichtknopen van ballonnen? Nooit meer ballonnen dichtknopen met deze ballon sluiters! Op een makkelijke manier uw ballonnen sluiten zonder last van u vingers te krijgen door het vele knopen, gebruik onze ballonnen snelsluiters of ballonstoppers. Beide makkelijk in gebruik en het scheelt u veel tijd. de snelsluiters zijn makkelijk te gebruiken en na het eenmaal gedaan te hebben zal het makkelijk gaan om te doen.

Ook hebben we meerdere kleuren ballonnen snelsluiters en lint. om deze met elkaar te kunnen combineren. Bekijk al onze ballonnen artikelen in het grote ballonnen assortiment bij PartyCorner.

Het gebruik van Ballonnen snelsluiters.

Deze ballonnen snelsluiters zijn van kunststof gemaakt, en zijn niet bedoeld voor het oplaten van ballonnen omdat het lintje moeilijk afbreekbaar is wanneer deze in het milieu terecht komt. Voor ballonoplating adviseren wij eco-snelsluiters of eco balloon-ribbon.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.