Ballonnen snelsluiters kopen

Ballonnen snelsluiters kopen

Met deze ballonnen snelsluiters is het sluiten van heliumballonnen een fluitje van een cent. De verpakking bestaat uit 100 snelsluiters inclusief lintje van 1,2... Lees meer

3282830
€6,95 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze ballonnen snelsluiters is het sluiten van heliumballonnen een fluitje van een cent. De verpakking bestaat uit 100 snelsluiters inclusief lintje van 1,20 cm en een handleiding.

Met deze ballon snelsluiters sluit u met één simpele beweging binnen 1 seconden de ballon, een snellere manier om een ballon te sluiten is er niet! Het lint van deze snelsluiters is ongeveer 1,2m.

Ballonnen snelsluiters kopen

Productinformatie: 

  • Inhoud: 100 ballon snelsluiters met lint
  • Lengte lint: 120cm
  • Kleur: paars
  • lint :polyband 5 mm
  • snelsluiters: plastic

14 kleuren Ballonnen snelsluiters bij PartyCorner.

De enkele kleuren Ballon snelsluiters zijn:

Baby blauw , Baby roze,Paars , Groen, Blauw, Zilver, GoudRood, Wit,Zwart, Geel

Voor elke ballonnen kleur heeft partycorner wel een ballon afsluiter. De Snelsluiters bevestigt u eenvoudig aan een ballon, en de ballon wordt hier ook direct mee afgesloten. 

Knopen is dus niet meer nodig! en dit betekent ook dat u de ballonnen kunt bijvullen al heeft partycorner wel een ballonnen afsluiters deze tijdens langer gebruik iets minder vol raken.

Ook kunt u de ballonnen laten leeglopen zonder ze kapot te maken omdat er nooit een knoop ingaat en eventueel opnieuw te vullen zijn.

Ballonnen snelsluiters  Bestelbaar in de aantallen van 

  • Snelsluiters -     50 stuks
  • Snelsluiters -   100  stuks
  • Snelsluiters - 1000 stuks
  • Snelsluiters - 5000 stuks

Gemakkelijk en eenvoudig werken met Ballonnen snelsluiters.

Heeft u ook altijd moeite met het dichtknopen van ballonnen? Nooit meer ballonnen dichtknopen met deze ballon sluiters!

Op een makkelijke manier uw ballonnen sluiten zonder last van u vingers te krijgen door het vele knopen, gebruik onze ballonnen snel sluiters of ballonstoppers.

Eenvoudig in gebruik en het scheelt u veel tijd. de snel sluiters zijn makkelijk te gebruiken en na het eenmaal gedaan te hebben zal het makkelijk gaan om te doen.

Bekijk ook al onze ballonnen collectie in het grote ballonnen assortiment bij PartyCorner.

Het ecologisch gebruik van Ballonnen snelsluiters.

Deze ballonnen snelsluiters zijn van kunststof gemaakt, en zijn niet bedoeld voor het oplaten van ballonnen omdat het lintje moeilijk afbreekbaar is wanneer deze in het milieu terecht komt.

Voor ballonoplating adviseren wij eco-snelsluiters of eco balloon-ribbon.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »