Ballon gewichtje Paars kopen

Ballon gewichtje Paars kopen

Het Ballon gewichtje Paars is geschikt voor Paarse latex ballonnen en folie ballonnen die gevuld zijn met helium Het Ballon gewichtje Paars is voorzien van een ... Lees meer

2144563
€1,95 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Ballon gewichtje Paars is geschikt voor Paarse latex ballonnen en folie ballonnen die gevuld zijn met helium Het Ballon gewichtje Paars is voorzien van een doorzichtige plastic ring om de ballonnen aan vast te knopen zodat zijn kunnen vliegen en je ze kan verplaatsen zonder ze steeds aan niets anders vast te knopen! Dit paarse ballon gewichtje kan je ook gebruiken bij een tafel ballonnen decoratie met lucht hiermee verkom je dat deze door de wind verplaatst.

Ballon gewichtje Paars ideeën bekijken onder de gerelateerde producten.

Ballon gewichtje Paars Kopen

Aan het Ballon gewichtje Paars kunt u maximaal 12 heliumballonnen van 14 inch / 35,5 cm vastmaken! Een extra voordeel van het Ballon gewichtje Paars is dat deze kleur te koppelen is met de kleuren van de ballonnen die ook te koop zijn bij PartyCorner. De ballongewichtje zijn een mooie en perfecte manier om u heliumballonnen vast te maken zodat ze niet wegvliegen!

Productinformatie: Ballon gewichtje Paars
  •         Materiaal: hoogwaardig folie
  •         Kern voorzien van steen
  •         Kleur:  Paars
  •         Lengte: 12 cm hoog
  •         Gewicht: 160 gram

Ballon gewichtje Paars en andere kleuren

Het Ballon gewichtje Paars van 160 gram is in 13 andere kleuren verkrijgbaar, ook hebben wij nog meer soorten ballon accessoires bij PartyCorner. zodat u deze gewichtjes kunt matchen met de kleuren ballonnen die U gebruikt als feestelijke decoratie. De gewichtjes voor helium ballonnen hebben een plastic ringetje aan de bovenkant zodat u de ballonnen voorzien van sierlijke lint gemakkelijk kunt vastmaken. Hou er wel rekening mee dat deze gewichtjes alleen voor binnenhuis gebruik geschikt zijn. Voor outdoor zijn deze ballon gewichten te licht en waaien de ballonnen met het ballon gewichtje paars van hun plaats.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.