Lampion paars

Lampion paars

Deze lampion paars is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Leuk om een thema feest of feestlocatie aan te kleden. Wil jij de ... Lees meer

9622129
€1,50 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze lampion paars is gemaakt van papier en is geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Leuk om een thema feest of feestlocatie aan te kleden. Wil jij de paarse lampion kopen? Dit is niet het enige kleur lampion die we hebben. Kijk ook eens bij de ballonnen en slingers er is veel meer om het geheel aan te kleden!

Productspecificatie:

  • lampion maat: (ø 23 cm)
  • Papier: niet brandveilig
  • Kleur : uni paars
  • Bestelbaar: in 11 kleuren

Ons site heeft een grote assortiment lampionnen. Met een snelle levering sturen wij de lampion paars naar je toe. Accessoires of aanverwante producten voor lampion zoals het lampionnen stokje of penlight batterij kun je ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.