Baardstel TV-Sint buffel Yak haar

Baardstel TV-Sint buffel Yak haar

Het Baardstel TV-Sint ziet er realistisch uit, dit komt omdat het van het materiaal buffelhaar gemaakt is. Het voelt en ziet er uit als echt haar, Ook is dit éé... Lees meer

1418558
€598,95 € 498,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Baardstel TV-Sint ziet er realistisch uit, dit komt omdat het van het materiaal buffelhaar gemaakt is. Het voelt en ziet er uit als echt haar, Ook is dit één van de meest gebruikte materialen om realistisch nep haar mee te maken. Het goed uitziende Baardstel TV-Sint is verstelbaar zodat deze naar jou comfort aan te passen is.

Het Baardstel TV-Sint buffel Yak haar is voor de wat langere postuur hulp sinterklaas het baardstel der baardstellen, gemaakt van echt yak haar en met de grootste zorg volledig met de hand vervaardigd. Gemaakt met een speciaal montuur dat gemaakt is van wit elastisch tule. Met dit baardstel haalt u echt vakwerk in huis. De baard en snor zijn dicht hand genoopt en de baard is voorzien van een kin zak wat zorgt voor een natuurlijke beweging van de baard tijdens het spreken. De pruik is half getrensd en zeer dicht geknoopt wat zorgt voor een natuurlijk uiterlijk waardoor dit baardstel ook zonder mijter is te dragen.

Productspecificaties: Baardstel TV-Sint

 • Materiaal: Buffelhaar
 • Kleur: Wit (zie afbeelding)
 • Bevat: Baard, pruik, snor en wenkbrauwen
 • Verstelbaar: Op comfort aan te passen
 • Versie: Normale versie

Professionellen Baardstel TV-Sint nu verkrijgbaar.

Word een hulp Sint met behulp van Partycorner, bij ons vind je namelijk allerlei verschillende soorten pruiken, baarden, outfits en accessoires. Bijvoorbeeld deze Baardstel TV-Sint van het materiaal buffelhaar wat een belangrijk deel van een Sinterklaas outfit uit maakt. De kinderen kijken erg veel naar het gezicht van Sinterklaas, dus de pruik, baard en snor moet er zo echt mogelijk uit zien. En dat kan met dit baardstel van buffelhaar! Combineer deze met onze andere Sinterklaas kleding en accessoires en breng de kinderen cadeaus en vreugde. Bestel het Baardstel TV-Sint​​​​​​​​​​​​​​ online of kom deze bekijken in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.​​​​​​​

Service voor het passen en kiezen van een professioneel baardstel.

​​​​​​​Voor het passen van een baardstel denk er dan wel aan om contact op te nemen met PartyCorner zodat wij een afspraak kunnen maken voor het verkleden in de winkel omdat dit niet gezien kan worden door kinderen. Voor extra service voor het passen van één van deze duurdere baarden kunt u gerust langs komen voor ervaren en kennis op het gebied en helpen wij u de beste baard vinden.
 
Afspraken om langs te komen op een school of verenging om gezamenlijk de beste keuze te maken is mogelijk maar neem hiervoor op tijd contact op met ons bij PartyCorner.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.