Armband Calavera kopen

Armband Calavera kopen

Armband Calavera nieuw in de collectie. De Armband dag van de doden is een accessoires voor Halloween of een griezelfeest dit must have item is leuk om je outfi... Lees meer

44398067
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Armband Calavera nieuw in de collectie. De Armband dag van de doden is een accessoires voor Halloween of een griezelfeest dit must have item is leuk om je outfit compleet te maken.

De dag van de doden komt uit Mexico waar op 1 en 2 november het dodenfeest wordt gehouden. Deuren worden geopend zodat alle zielen welkom zijn in huizen. Durft jij het aan? Bestel nu je Armband Calavera dag van de doden.

Productspecificaties: Armband Calavera

  • Maat: One size
  • Kleur: Weergeven op de afbeelding
  • Materiaal: metaal

Waar kan ik Dag van de doden accessoires kopen

PartyCorner biedt vele dag van de doden accessoires aan waaronder de Armband Calavera uit de serie Dag van de doden sierraden. De kleurrijke Mexicaanse amulet in de zelfde steil maar dan als armband die met de hand zijn beschilderd waarvan niet een hetzelfde is. Ook hebben wij een Medaillon Calavera in het thema de dag van de doden.  bestel ze online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.