Adelaarskop masker

Adelaarskop masker

Deze Adelaarskop masker, ook wel latex masker skull eagle genoemd, heeft een  karakteristieke vogel uitstraling van een adelaar. Zowel de snavel als de ogen zij... Lees meer

62513939
Neem contact op voor de levertijd
€22,37 € 14,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Adelaarskop masker, ook wel latex masker skull eagle genoemd, heeft een  karakteristieke vogel uitstraling van een adelaar. Zowel de snavel als de ogen zijn karakteristiek voor de adelaar en hebben hierdoor gegarandeerd het juiste  effect. Dit vogel masker wordt geheel over het hoofd gedragen.Alle gezichtsmaskers zijn comfortabel in het dragen omdat ze zijn voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie en luchtcirculatie.

Productspecificatie: Adelaarskop masker
  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fits all
  • Materiaal: 100% natuurlijk latex
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Vogel masker kopen

Ga jij een Vogel masker kopen? Deze Adelaarskop masker heeft een karakteristieke vogel uitstraling van een echte adelaar. Zijn snavel en zijn ogen geven hierdoor een gegarandeerd eng effect. Dit latex masker skull eagle is een prachtige vogel kop waardoor je alles goed kan zien zoals je van een adelaar gewend bent. Dit vogel masker wordt geheel over het hoofd gedragen zodat niemand jouw herkend.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.