Eenhoorn masker

Eenhoorn masker

Ben jij op zoek naar de ultieme fantasie look? Dan is Eenhoorn masker geschikt voor jou. Met het Eenhoorn masker verander jij jezelf in het bekende fantasie bee... Lees meer

20989320
€23,25 € 15,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ben jij op zoek naar de ultieme fantasie look? Dan is Eenhoorn masker geschikt voor jou. Met het Eenhoorn masker verander jij jezelf in het bekende fantasie beest, namelijk een prachtige eenhoorn. Het Eenhoorn masker is gedetailleerd en realistisch, wat op een eenhoorn lijkt zoals in films. Hiermee ben jij gelijk klaar voor een themafeest bijvoorbeeld voor dieren of fantasie.

Productspecificatie Eenhoorn masker
  • Kleuren: zoals op foto
  • Bestelbaar in: maat one size fis all
  • Materiaal: 100% natuurlijke latex
  • Geadviseerde leeftijd vanaf 14 jaar
  • Thema: fantasie, films en sterren, dieren, carnaval

Eenhoorn masker kopen

Altijd al een echte eenhoorn willen zijn? Het bekende mythewezen uit sprookjes en fantasiefilms. Dan is dit nu jouw kans, om jouw outfit compleet te maken. Bij PartyCorner kan je dieren maskers kopen in de winkel of de maskers kopen online. Alle latex maskers zijn comfortabel in het dragen omdat ze zijn voorzien van ruime openingen bij de ogen zodat er geen gezichtsbelemmering kan ontstaan. Tevens is er rond de mond een ruime opening voor voldoende ventilatie, en luchtcirculatie.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.