Zwarte cijfer 11 ballonnen

Zwarte cijfer 11 ballonnen

Zwarte cijfer 11 ballonnen kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende maten opblaasbare ... Lees meer

91805293
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€16,95 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte cijfer 11 ballonnen kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige!

PartyCorner heeft verschillende maten opblaasbare folie ballonnen in de vorm van cijfers in diverse grootte en kleuren zoals deze zwarte Folie cijfers

De cijfer één en de zes is 86 cm hoog kan met helium of alleen met lucht gevuld worden. Alleen de folie cijfers ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Wij verkopen consumenten helium tank voor het zelf vullen van de Zwarte cijfer 11 ballonnen

Waar kan je een  Zwarte Folie ballonnen cijfers 11 bekijken.

Bekijk 11 jaar Zwarte Folie ballonnen online in partycorner of in onze winkel in Zaandam. Daar vindt je alle cijfers en letters in diversen kleuren.

De zwarte Folie ballon 1 en 1 maken samen 11  zijn te gebruiken voor een evenement  en te combineren met andere cijfers en letters.

Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare cijfers in diverse grootte en kleuren.

Deze  Zwarte Folie ballonnen cijfers 11 kunnen met helium gevuld worden en op ieder adres binnen Nederland bezorgt.

Zwarte Folie ballon 11  

  • Kleur: zwart
  • Aantal: per stuk
  • Afmeting: 86 cm
  • Levering: Leeg of Gevuld met helium
  • Accessoires: gewichtje extra te bestellen
  • Zwarte 11 folie ballon via pakketservice
  • Let op, een gevulde folieballon kan niet worden geretourneerd.

Een weetje over folie cijfers ballonnen

  1. Als Zwarte Folie cijfers 11 met helium zijn gevuld zet deze bij warmte uit en krimpen bij koude temperatuur.hierdoor lijkt het net of de cijfer ballon lek is.
  2. Als je de Zwarte Folie cijfers in een koude omgeving te veel met helium vult, en naar een te warme omgeving overbrengt.
  3. Loopt je de kans dat de foliecijfer ballon knapt of scheurt.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »