Zombie Bijtwond

Zombie Bijtwond

De twee rijen tanden zijn als nep bijtwond gemakkelijk aan te brengen doormiddel van een plak strip met wat nep bloed en make-up is deze nep Bijtwond niet van e... Lees meer

19280092
€7,95 € 6,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De twee rijen tanden zijn als nep bijtwond gemakkelijk aan te brengen doormiddel van een plak strip met wat nep bloed en make-up is deze nep Bijtwond niet van echt te onderscheiden.
Maak een realistische zombie uitstraling met deze Bijtwond applicatie  en loop als de Walker Cuts op jouw set van The Walking Dead.

grime Bijt wond maken 


De realistische  met bijzonder gedetailleerde afwerking maken dat deze bijtwond bijzonder is. Niet alleen voor Halloween levert PartyCorner een uitgebreide collectie maar het hele jaar kunt je voor exclusief en als enigste voor de The Walking dead maskers en wonden uit de TV en filmproducties van AMC. .Als enigste verkooppunt in Nederland verkopen wij o.a aan fox tv Broadcasting Company  ook via deze webshop te bestellen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.