Zigeunerjurk

Zigeunerjurk

 Je bent op zoek naar een mooie zigeunerjurk voor je themafeestje. Kijk vooral eens bij PartyCorner voor een leuke collectie aan themakleding en accessoires. De... Lees meer

2643833
€41,95 € 27,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

 Je bent op zoek naar een mooie zigeunerjurk voor je themafeestje. Kijk vooral eens bij PartyCorner voor een leuke collectie aan themakleding en accessoires. Deze zigeunerjurk is helemaal voor jouw gemaakt met haar vrolijke gekleurde strokenjurk met bijpassende bovenkant, helemaal in de gypsystijl. Denk daarbij aan de bijpassende sjaalriem en je bent meteen verkocht. Bij PartyCorner ben je op het juiste adres voor allerlei accessoires voor verschillende themafeesten maar ook voor deze zigeunerjurk hebben wij leuke bijpassende accessoires.

Produktinformatie: zigeunerjurk

  •  Materiaal: 100% polyesther
  • Kleur: zie afbeelding
  • Voorzien van: meerdere stroken en een sjaal als riem
  • Maat: 36/38  40/42   44/46
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar
  • Wasvoorschrift: handwas in lauwwarm water

 

Gypsyjurk kopen.

De dresscode is bekend, Jij wil een Gypsyjurk kopen. Het thema is zigeuners en nomaden, het rondtrekkende volk zonder vaste woon en verblijfplaats op vrijwillige basis. Vooral gekleed in vrolijke kleuren met veel doeken en sjaals omhuld trokken ze door veelal bergachtige gebieden. Lange avonden rond het kampvuur met veel drank, muziek en dans De dames dansten in wijde rokken en jurken in gypsy stijl. Bij PartyCorner kun je deze zigeunerjurk kopen maar je kunt ook langskomen in onze winkel om onze collectie te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.