Zigeunerjurk

Zigeunerjurk

Deze zigeunerjurk is helemaal voor jouw gemaakt met haar vrolijke gekleurde strokenjurk met bijpassende bovenkant, helemaal in de gipsy stijl. De jurk met korte... Lees meer

2643833
Neem contact op voor de levertijd
€52,48 € 34,10 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze zigeunerjurk is helemaal voor jouw gemaakt met haar vrolijke gekleurde strokenjurk met bijpassende bovenkant, helemaal in de gipsy stijl. De jurk met korte elastische aansluitende mouwen een bruin korset voor een vrouwelijke taille Je gaat helemaal in stijl naar je gypsy party in deze kleurige zigeunerjurk. Bestel deze prachtige zigeunerjurk en de bijpassende accessoires.

Denk daarbij aan de bijpassende sjaalriem en je bent meteen verkocht.

Bij PartyCorner ben je op het juiste adres voor allerlei accessoires voor verschillende themafeesten maar ook voor deze zigeunerjurk hebben wij leuke bijpassende accessoires.

zigeunerjurk

Produktinformatie:

  •  Materiaal: 100% polyesther
  • Kleur: zie afbeelding
  • Maat: 36/38  40/42 en 44/46
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar
  • Wasvoorschrift: handwas in lauwwarm water

Zigeunerjurk in 3 maten 

De dresscode is bekend, Jij wil een Zigeunerjurk kopen. Het thema is zigeuners en nomaden, het rondtrekkende volk zonder vaste woon en verblijfplaats op vrijwillige basis. Vooral gekleed in vrolijke kleuren met veel doeken en sjaals omhuld trokken ze door veelal bergachtige gebieden. Lange avonden rond het kampvuur met veel drank, muziek en dans De dames dansten in wijde rokken en jurken in gypsy stijl.

Bij PartyCorner kun je deze zigeunerjurk in 3 maten kopen maar je kunt ook langskomen in onze winkel om onze collectie te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.