Vleermuis ketting online kopen

Vleermuis ketting online kopen

Heb jij iets nodig om jouw Halloween outfit compleet te maken? De vleesmuis ketting is daarvoor de juiste accessoire. Voor de meeste mensen gaat het om onderdee... Lees meer

53591603
Neem contact op voor de levertijd
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb jij iets nodig om jouw Halloween outfit compleet te maken? De vleesmuis ketting is daarvoor de juiste accessoire. Voor de meeste mensen gaat het om onderdeel of deelname aan Halloween party maar misschien is het voor jouw ook een levensstijl en wordt de vleermuis kettingniet alleen met Halloween gedragen.

Productspecificaties: vleermuis ketting

  • Bestaat uit: 50% Zink 42% ijzer en 8% Agriel
  • Ketting: 80 cm
  • Halloween thema ketting

De vleermuis ketting bestaat uit een 80 cm ketting met daaraan de vleermuis. De ketting is een sieraad onder de sieraden. De vleermuis kettingkan je geen ketting met versiersel meer noemen want alleen de hanger is al heel groot.

Halloween kleding combineren met een vleermuis ketting.

Ga jij naar een Halloween feest? Dat betekent dat u een aantal unieke sieraden nodig heeft om te combineren met de Halloween kleding. Wij kunnen u daarbij helpen dankzij onze collectie van Halloween sieraden die ontworpen zijn door de beste experts in de Halloween thema branche over de hele wereld.

Goedkope vleermuis ketting online kopen.

Met de ketting kan je genieten van een mooie ketting om haar hals tijdens de verkleed partijen. Met onze mooie vleermuis ketting maakt het niet uit voor welk thema je gaat, je kan de ketting ook gewoon mooi vinden en combineren met andere outfits. Bekijk deze outfits online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam waar je deze Goedkope vleermuis ketting kopen kanVeiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.