Verkleedkleding heks

Verkleedkleding heks

Verkleedkleding heks is een ondeugende lange paarse heksenjurk voor trendy dames en jonge meiden die met Halloween mooi verkleed op het Halloween feestje willen... Lees meer

1143575
€31,95 € 25,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Verkleedkleding heks is een ondeugende lange paarse heksenjurk voor trendy dames en jonge meiden die met Halloween mooi verkleed op het Halloween feestje willen verschijnen. Deze sexy lange heksen outfit bevat een jurk met sierlijke mouwen met aan de het uiteinde van de mouwen in sierlijke punten van zwarte stof. De verkleedkleding heks bestaat uit een heksen jurk met bijpassende heksen hoed en halsband en is leverbaar in de maten 36/38 en 40/42.

Het een enigszins verstelbare rechte halslijn (decolleté buste). De maxi heksen jurk is zwart met paarse baan in het midden.

De puntige heksen hoed maak deze verkleedkleding heks compleet. Deze is zwart met een paarse rand. De zwarte ketting is versierd met paarse lovertjes. Deze sluit gemakkelijk dankzij een klittenband. Heb jij een griezelfeest of een griezelige Halloween nacht kies dan voor deze verkleedkleding heks.

Let op: Panty en schoenen zijn niet inbegrepen maar zijn apart bestelbaar.


Productspecificatie: Verkleedkleding heks

  • Maat: 36/38 en 40/42
  • Materiaal: polyester/satijn
  • Bestaat uit: een heksen jurk met bijpassende heksen hoed en halsband
  • Apart bestelbaar: heksen schoenen, heksen neus en heksen bezem

Verkleedkleding purple witch

Geniet de hele avond met onze Verkleedkleding purple witch. Bij deze Halloween outfit komt de paarse kleur mooi naar voren waardoor je zeker niet ongezien blijft.Verkleedkleding purple witch is een zwart met paarse heksen jurk. Bij deze heksenjurk kun je een heksen neus en een heksen bezem bestellen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.