Tattoo sleeve japanse draak

Tattoo sleeve japanse draak

Tattoo sleeves japanse draak ook wel als Tatoeage mouw 'dragon' genoemd is de Tatoeage mouw met mooie afbeeldingen en figuren erop als een tijdelijke tattoo die... Lees meer

53562605
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tattoo sleeves japanse draak ook wel als Tatoeage mouw 'dragon' genoemd is de Tatoeage mouw met mooie afbeeldingen en figuren erop als een tijdelijke tattoo die je gemakkelijk over je arm aan en uit kunt trekken. Deze Tattoo sleeve japanse draak is gemaakt met prachtige vormen en is niet herkenbaar als fake tattoo van afstand.

Deze tattoo sleeve japanse draakzijn te gebruiken voor zowel de dames als de mannen het ligt er net aan wat je zelf mooi vindt als het op tatoeages aan komt.

Productspecificaties: Tattoo sleeve japanse draak

  • Stretch mouw voor over je armen.
  • Per stuk (1 arm)
  • One size fits most
  • Verkrijgbaar in 6 verschillende variante
  • 85% polyamide, 15% lycra

Nep tatoeage mouw als de tattoo sleeve japanse draak.

Leuke 100% Nylon nep tattoo sleeve met een iets transparante karakter waardoor het lijkt alsof je getatoeëerde armen hebt. De 20 denier tattoo sleeve heeft een Samenstelling: 85% polyamide, 15% lycra en is door en door bedrukt. De mouw/ sleeve heeft een standaard maat en passen door de lycra zowel om de dames als heren armen heen. Bij boven gemiddelde armen zal de tattoo sleeve wat korter uitvallen

Tatoeage mouw tattoo sleeve japanse draak.

Om de Lage prijzen te kunnen hanteren van de tattoo sleeves hebben wij een directe inkoop vanuit de fabriek rechtstreeks naar de consument. De inkopers van PartyCorner schakelen de tussenhandelaren uit en geven de extra korting op de Tattoo sleeves japanse draak direct terug aan de consument.

Bekijk deze Tatoeage mouw japanse draak als de tattoo sleeves japanse draak online of kom een kijkje nemen in onze winkel in het centrum van Zaandam waar je deze Goedkope Tatoeage mouw kopen kan.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.