Steampunk kleding Alice

Steampunk kleding Alice

Onze favoriete Steampunk kleding Alice, opnieuw uitgevonden om de Steampunk trend terug te brengen! Het literaire genre van Steampunk is een kruising tussen de ... Lees meer

8381951
€49,50 € 44,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onze favoriete Steampunk kleding Alice, opnieuw uitgevonden om de Steampunk trend terug te brengen! Het literaire genre van Steampunk is een kruising tussen de Victoriaanse Industriële en Science Fiction, en heeft een hele subcultuur van trouwe volgelingen voortgebracht. Dit is goed te zien bij onze Steampunk kleding Alice

Productspecificatie:
  • Maat: Small en Medium/Large
  • Bestaat uit: jurk met tule gelaagde rok en lijfje met baleinen (voor betere pasvorm)
  • Kleur: wit
  • Materiaal: 100% polyester
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Wil jij de omgetoverde Alica In Wonderland, volledig in Steampunk stijl spelen? Koop dan nu de Steampunk kleding Alice online bij PartyCorner, of breng een bezoekje aan onze winkel.

Alice In Wonderland Steampunk kleding Alice, als een voorbeeldig stuk Victoriaanse tijdperk literatuur, verdient haar deel van Steampunk genot, ook. Stel je voor dat Alice een kans, om te vechten tegen de koningin van het leger van Heart's, met een stoom-aangedreven machine geweer had gekregen? Dit brengt de uiting van Steampunk goed naar voren.


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.