speelgoed holster met pistool

speelgoed holster met pistool

Met deze speelgoed holster met pistool set kun je alle boeven onder schot houden tot dat er hulp komt. Bescherm de burgers en zorg dat alle boeven achter de tra... Lees meer

88018403
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€3,95 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze speelgoed holster met pistool set kun je alle boeven onder schot houden tot dat er hulp komt. Bescherm de burgers en zorg dat alle boeven achter de tralies komen!

Wordt jij een geheime agent In dit geval zou je onze speelgoed holster met pistool moeten kopen! Dit accessoire is geweldig voor een detective , spion of politie kostuum. Het bevat de single-schouder holster en zwart speelgoedgeweer van kunststof.bescherm je vrienden en jaag de bad boys weg.

speelgoed holster met pistool

Productspecificaties:

  • Kleur: zwart pistool met zwarte holster
  • Grootte:40cm
  • Vinyl holster, kunststof pistool

Kinder speelgoed holster met pistool

Met deze Kinder speelgoed holster met pistool Wordt jij een geheime agent In dat geval zou je onze speelgoed holster met pistool moeten kopen! Dit accessoire is geweldig voor een detective , spion of politie kostuum. Het bevat de single-schouder holster en zwart speelgoedgeweer van kunststof.bescherm je vrienden en jaag de bad boys weg.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.