Security pet

Security pet

Zoek jij een echte Security pet die geschikt is voor een echte beveiliger. PartyCorner heeft de perfecte security pet. Als jij naar een thema feest gaat, verkle... Lees meer

20669650
Neem contact op voor de levertijd
€6,98 € 4,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zoek jij een echte Security pet die geschikt is voor een echte beveiliger. PartyCorner heeft de perfecte security pet. Als jij naar een thema feest gaat, verkleed als beveiliger of wil jij dat uitstralen? Dan kun jij jouw outfit gemakkelijk combineren met de Security pet. Een ideale en gemakkelijke accessoire, dat is de Security pet zeker.

Productspecificatie Security pet
  • Materiaal: polyester
  • Maat: verstelbaar
  • Kleur: zwart met witte letters

Security pet kopen

Ga jij deze security pet kopen om op een echte stoere beveiliger te lijken. PartyCorner heeft een groot assortiment aan accessoires die jij kunt combineren met jouw outfit en de security pet. Zoals de Partybril Police, om jouw beveiligers look stoerder te maken. Maak je beveiligers outfit compleet en ga snel de security pet kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.